Forum | Cannabist Life
Eylül 04, 2010, 03:59:40 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Cannabist Life ın kalbindesiniz.

SITE    Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Madde Filmleri ?  (Okunma Sayısı 8329 defa)
-casper-
Ziyaretçi
« : Kasım 15, 2008, 07:42:07 ÖS »

fılm dendıgınde akla gelen ılk konusu madde olan fılm hafızalarda SCARFACE vardır SUPER OT vardır pekı bunların dısında turk olarak  GEMİDE
 vardır pekı daha neler vardırr?
Moderatöre Bildir   Logged
Relaxation
Yazar
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

gece siyah mutsuzluk ise kocaman bir yalan

« Yanıtla #1 : Kasım 16, 2008, 03:32:01 ÖS »

fear and loathing in las vegas

- You took too much man you took too much too much

http://www.youtube.com/watch?v=dCiREHEzpzw
-casper-
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Kasım 17, 2008, 09:03:16 ÖS »

herkeze ılgıden dolayı tesekkurler
Zet
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Kasım 24, 2008, 02:17:13 ÖÖ »

Bugüne dek yapılmış birçok madde ile alakalı film izledim; etkisinden çıkamadıklarım..

Bully - (eğer sıkı bir sinema takipçisiyseniz bu filmdeki karakterlerin birçok kişiye ilham verdiğini, south park ın filmininde bu filmle ufaktan alay geçtiğini anlayabilirsiniz. Şiddet ve uyuşturucunun ne kadar kötü sonuçları olduğunu gösteren bir filmdir. Kitaptan uyarlanmıştır ve senaryosu gerçekten çok güçlüdür. Özellikle ot, acid ve alkol işlenmektedir)

Candy - (requiem for a dream kadar duygu yüklü olmasada, eroin illetinin çok gerçekçi sonuçlarıyla karşılaştım)

Cheech & Chong  Kahkaha - (eminim sitede tanımayan yoktur bu ikiliyi Gülümseme Tüm filmlerini izlemenizi tavsiye ederim. Fakat onları tanımak için Cheech & Chong Up in Smoke ile başlayın. Up in Smoke da San Francisco hippi ruhunu yakalayacaksınız. Gülümseme Cheech & Chong Nice Dreams filmini ise şiddetle tavsiye ediyorum. Kafanız güzelken krize girebilirsiniz. Filmin sonunda Dr. Timothy Leary bir anda belirir ve tüm film boyunca ottan kokaine kadar herşeyi deneyen kahramanlarımız mantar ile evrenin anahtarını bulurlar. Belki kafam güzeldide çok etkilendim bu filmden bilmiyorum ama izleyen varsa yorumlarınızı çok merak ediyorum)

Drugstore Cowboy - (çok ağam şahım olmasada izlenesi bir '89 yapımı. Eczaneleri soyarak topladığı ilaçlardan uyuşturucu yapan deri ceketli bi adam Gülümseme)

Fresh - (küçük ve çok akıllı bir çocuğun iki yada üç farklı uyuşturucu çetesini çökertmesini anlatıyor. Satranç oyunu gibi bi eser)

Garden State - (diğer izlediklerim kadar olmasada bol bonglu sahne görebileceğimiz hoş bir film)

Jacob's Ladder  Şaşırmış - (Korku filmi mi dersiniz buna ,yoksa psikolojik gerilimmi. Bence kurgusu ve oyunculuğuyla yapılan en güzel filmler arasına girer. Hala aklımda birçok sahnesi mevcuttur. Kitap gibi bir film ve aksiyon meraklılarını pek etkilemez, duygulara işler. Film boyunca madde görmeyince bana sövmeyin, sonuna kadar izleyin...)

London - (Değişik ve sürükleyici bir aşk filmi. Film boyunca parti yapılan bir evin saray gibi bir tuvaletinde, orijinal Van Gogh tablosu üzerinde kokain içmekten bitap düşen abimiz tuvalete giren herkesle iyi bi muhabbet döndürüyor, bizde izliyoruz Gülümseme)

Naked Lunch - (Buradaki maddemiz bir böcek ilacı... ağır bir film nokta)

Smiley Face  Kahkaha - (Mükemmel, çok komik bir esrar filmi. Kafası güzel olunca dolapta yanlışlıkla esrarlı keklerin hepsini yiyen genç ve tatlı kız -isimleri hatırlayamadığım için bağışlayın- kafası bizleri kıskandıracak şekilde güzel oluyor. Ve o kafayla o gün yapacağı tüm işleri berbat ediyor. Kafası yükseldikçe kendiside anlamıyor bu durumu ve çok komik hallere düşüyor gerçekten. Eski içicilerin uyanacağı tripler yaşıyor. Çok komik çok)

Sherrybaby - (Uyuşturucu batağında, hapisten şartlı tahliye ile çıkan umutsuz bir annenin dramı.. (fragmandaki ses gibi yazdım:))

Boyz 'N Da Hood - (Evet bir zenci filmi. 90 ların Amerikasında, biraz gangsterlik biraz uyuşturucu ve alkolü izleyebilirsiniz. Hiphop filmlerinin yapı taşlarındandır. Bu filmle dalga geçmek adına çekilen bir filmde; Don't Be a Menace to South Central While Drinking your Juice in the Hood dur. Oda komedisidir işin, kafa güzelken izlenir Gülümseme)

A Scanner Darkly - (Gerçek karakterler üzerinden yapılan bir animasyon film. Keynu revis başrolde (orijinalini yazsam yanlış yazcam))

Barda - (Şiddet ve bunu yaratan uyuşturucunun filmi. Hani bazı topiclerde çok masumane gösterilen pıtın şekerin b.kun püsürün neler yaptırdığını gösteren Türk Filmi)

Fear and Loathing in Las Vegas - (söylenmiş, fakat tekrar etmekte fayda var. Mükemmel bir film. Filmdeki herşeyin gerçeklik payı var ve ciddi bir uyuşturucu bilgisi var. Zaman mekan karmakarışık. Orijinali kitaptır. Kitabıda başrolde canlandırılan gonzo gazetecisi H. Thompson dır. İyi içiciymiş abimiz.H. Thompson -gerçek hayatta- kafasına silah sıkarak ölmüştür)

Shrooms - (korku filmi; mantarı yiyince tribe girip herkesi bilmeden öldüren bi kız...)

Kader - (Birçok esrar sahnesi bulunan Zeki Demirkubuz filmi. Çok güzel film)

More - (1969 yılında yapılan eroin içerikli bir film. Propagandası çok iyi, müzikleride Pink Floyd imzalı)

The Doors - (The Doors grubunun solisti merkezli mükemmel belgesel tadında olmakla beraber çok sağlam bir Oliver Stone yapımı. Bol bol acid yiyen ve alkol kullanan hippiler Gülümseme Filmin sanat yönetmeni çok iyi)

Grandma's Boy - (Çok hoş bir güldürü. Bol esrarlı bir film)

Beach - (Gizli bir adada yaşayan bir toplumun esrarını anlatıyor film. Yazan kişi artık ne kadar ot seviyorsa, gerçekten ütopyasını filmleştirmiş. Kocaman tropik mükemmel bir ada, her tarafında cannabis ağaçları ve 50 ye yakın kişi. Başka yere gitmeleri yasak. Sadece orada içip barış içinde yaşayacaklar Gülümseme)

Halfbaked - (Yazmama bile gerek yok; Dave Chapelle in sınır zorlayan komedisi. Belki 50 defa izledim. Ezbere biliyorum)

Ali G In Da House - (Rap le dalga geçen Ali G.' nin mükemmel filmi. Bilmeyen yoktur)

The Basketball Diaries - (Leonardo DiCaprio'nun güzel izlenesi izlettirilesi filmi. Eroin in zararları hakkında. Annesinin kapıyı açmadığı ve kapı arkasından yalvardığı sahne beni dağıtmıştı)

The Acid House - (aynı konuyu işleyen üç orta metrajlı film olarak izlenir. Filmlerin birinde kimse tarafından sevilmeyen işe yaramadığı düşünülen bir gencin kara sineğe dönüşmesiyle herkesin pisliğine tanık olması anlatılırken, bir diğerinde acid yutan bir gencin üzerine -tam patlarken- yıldırım çarpması ile farklı bir mekandaki bir bebeğin aklını değiş tokuş etmesi görülür. Garip filmlerdir tabii ve Trainspotting ten tanıdığımız o iş isteyen genç oynamaktadır Gülümseme)

Weeds - (Sitede dolaşmadan yazdım buraya, illaki biliniyordur. İsminden anlaşıldığı gibi ot satan bir annenin komik ve dramatik öyküsünü anlatan 20 dakikalık bölümlerden oluşan bir dizidir. 4. sezon yeni bitti, sabırsızlıkla 5. sezonu beklemekteyim)

Matrix te bence bir madde filmidir. Alıyor hapı neo tripten tribe giriyor işte Gülümseme

Birde uyuşturucuların etkisinde olan yönetmen/yazarların yapmış olduğu şaheserler var, fakat onlara değinmeyeceğim, başlığımızı kirletmeyelim Gülümseme

saygılar sevgiler..

biracayipadam
5-15
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Kasım 26, 2008, 02:26:46 ÖÖ »

Harold and Kumar listebaşım
Relaxation
Yazar
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

gece siyah mutsuzluk ise kocaman bir yalan

« Yanıtla #5 : Kasım 26, 2008, 07:58:26 ÖS »

Trainspotting (1996)
teferruat
Yazar
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Herşey hikaye

« Yanıtla #6 : Kasım 26, 2008, 08:18:12 ÖS »

Gridlock'd

Spoon, Stretch ve Cookie, müzik yapan bir grubun üyeleridir. Müzikleriyle duyguların armonisini yaratırken uyuşturucudan destek alırlar ama Cookie'nin uyuşturucu komasına girmesi, tedavi görmeleri gerçeğini ortaya çıkarır. Ancak karşılarında bürokrasi duvarı vardır.

Vondie Curtis Hall'ın ilk yönetmenlik sınavını verdiği filmin starlarından Tupac Shakur film vizyona çıkmadan önce öldürülmüştü.
renkler
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bir ben var benle beni bulduran,ben o benle içerim

« Yanıtla #7 : Aralık 17, 2008, 10:42:49 ÖS »

Bugüne dek yapılmış birçok madde ile alakalı film izledim; etkisinden çıkamadıklarım..
Çok kapsamlı bir liste olmuş, teşekkürler. Çoğunu izlememiştim, artık ilgimi çekenleri indiririm.

A Scanner Darkly (Karanlığı Taramak) çok ilgi çekici bir filmdir, herkese öneririm. Kitabı da filmi kadar (derinliği yönünden belki filminden de) iyidir. Philip K. Dick'in "tamam, roman  böyle olur." dedirten eserlerinden biri, hatta en iyisidir. Uyuşturucuya bulanmış bir arkadaş grubunun yaşanımlarını çok gerçekçi bir şekilde yansıtıyor. Filmin/kitabın baş karakterinin kişilik bölünmesi de çok etkileyici.
tribal_lost
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Ocak 01, 2009, 02:49:16 ÖÖ »

requiem for a dream...turkcesı bır rüya için ağıt..ısrarla izlemenızı onerırım muzıkler cok etkıleyıcı
lynx
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Ocak 15, 2009, 04:05:10 ÖS »

bir rüya için ağıt evet gercekten izlenmesi gereken filmlerden birde yakın tarihli gomorra da çok güzel
tam_isabet
5-15
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Okur yazar üfler gezer

« Yanıtla #10 : Ocak 24, 2009, 05:21:09 ÖÖ »

chiko - fatih akın yapımı türk filmi tavsiye ederim
BurundanVer
15-35
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Burundan Ver, Zevki 2'ye Katla...

« Yanıtla #11 : Ocak 25, 2009, 04:14:12 ÖÖ »

Bence en iyisi SCARFACE elbette...  Sırıtan

tam_isabet
5-15
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Okur yazar üfler gezer

« Yanıtla #12 : Ocak 25, 2009, 06:08:35 ÖÖ »

chiko için link

http://www.gunlukfilm.com/index.php?s=chiko
EFerkhamin
Yazar
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

herkez ölümüne kendi ayağıyla gider.

« Yanıtla #13 : Mayıs 01, 2009, 01:52:41 ÖÖ »

bir de türk filmi tuğçe kazaz ın oynadığı can vardır
gia maria carangi nin hayatının anlatıldığı başrolünde angelina jolie nin oynadığı gia filmi(ki can hem bu filmden hem r.f.a.dreamdan alıntılar içerir)(ama kendi potasında eritmiş o ayrı)
YeSmoke
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : Mayıs 01, 2009, 12:38:00 ÖS »

pineapple express unutulmuş ama oda güzel filmdir.
bedbin
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

buğulu gözlerimde saklı iftirası bedenimin...

« Yanıtla #15 : Mayıs 01, 2009, 01:03:26 ÖS »

erkan can ın başrollerinde oynadığı kısa metraj bir film var
pamuk prenses 2 diye o da gerçekten güzel bir film tavsiye ederim
haşiş
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Mayıs 01, 2009, 09:26:04 ÖS »

Hair.
karı koca narkotikçiler nasıl orain ci oldular anlatıyo....
börülcem
5-15
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Haziran 13, 2009, 01:32:52 ÖÖ »

When You're Strange  ( http://www.imdb.com/title/tt1333667 )

izleyemiyoruz henüz lakin mukadderat tabi ...
bigbongtheory
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Haziran 13, 2009, 12:21:35 ÖS »

Matrix te bence bir madde filmidir. Alıyor hapı neo tripten tribe giriyor işte Gülümseme

Kahkaha  Kahkaha  Kahkaha
Bu cok saglam olmus  Göz kırpan

Kahkaha  Kahkaha  Sırıtan  Kahkaha
GreenPeez
Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : Kasım 21, 2009, 11:27:25 ÖS »

Sex Pot

Yönetmen : Eric Forsberg
Yapım : 2009/ ABD: USA
Süre : 90 dk
Oyuncular : Rollin Perry ,Seth Cassell ,Michelle Penick ,Lindsey Ahern ,Rana Davis

Konu: Mert'in abisinin evden gitmesini fırsat bilen Spanky ailesini kandırarak Mert'in evinde birkaç gün kalamaya izin alır, Mert'in abisinin afrodizyaklı karayip esrarını bulması ve gelişen olaylar.  film kesinlikle +18 cinsel içerikli sahneler çok Gülümseme

türkiyede gösterimi yok gogıl amcada ararsanız online altyazılı bulabilirsniz yada partlı halde indirip alt yazı indirebilrsiniz. not:mevcut altyazıda her yer çevrilmemiş çevrilen yerlerde bazı hatalar var ama alt yazı olmadan bile izlenir Gülümseme
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Taklamakan uyuşturucu madde kullanma(!) Klavuzu Kitap _LiLith_ 6 1671 Son Mesaj Ekim 21, 2009, 09:03:55 ÖS
Gönderen: BobbyMcFerrin
Sinema Tarihinin En iyi Filmleri. Genel OCB 0 593 Son Mesaj Kasım 30, 2008, 06:01:25 ÖS
Gönderen: OCB
Bu filmleri seyretmeden ölmeyin. Genel OCB 3 1175 Son Mesaj Kasım 11, 2009, 07:01:08 ÖS
Gönderen: thekayser
Türk ceza hukukunda uyuşturucu madde kullanma ve kullanmak suçları Hukuki & Politik OCB 2 3840 Son Mesaj Mart 11, 2009, 08:48:20 ÖS
Gönderen: OCB
Madde bağımlılarına bedava madde Haberler & Basın OCB 5 632 Son Mesaj Haziran 15, 2010, 03:33:32 ÖÖ
Gönderen: Goztepe
Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
anasayfa forum esrar galeri anket

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.216 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu