|
overdose
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 28, 2007, 11:50:11 ÖÖ » |
|
Davulcuları hariç (ki alen konakoğlu kalitesinde bir davulcu neden duman gibi kötü bir grupta çalar diye soruyorum kendime, sonra "para" diye cevaplıyorum) "sıfır" olan grup.
Ayrıca Kaan Tangöze gibi rezalet ötesi, tek oktav şarkı söyleyen, onda da detone olmaktan kurtulamayan bir vokalisti var.. Kaçıyorum, sevmiyorum.. Felaket başarısızlar.
|
|
|
|
|
LeSTaT
35-55
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 28, 2007, 02:18:18 ÖS » |
|
kaanı mad madame donemınden bılen bagzı abılerımız kendıne yazık etti aldıgı dumanlarla sesını yedı fılan dıyo bence hala sesi harika batuhan mutlugil ise harika bi gitarist attıgı sololar muhteşem turkıyede daha otesi yok
|
|
|
|
|
herbaldro
Üye
__ OrKo __
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 28, 2007, 02:55:42 ÖS » |
|
Davulcuları hariç (ki alen konakoğlu kalitesinde bir davulcu neden duman gibi kötü bir grupta çalar diye soruyorum kendime, sonra "para" diye cevaplıyorum) "sıfır" olan grup.
Ayrıca Kaan Tangöze gibi rezalet ötesi, tek oktav şarkı söyleyen, onda da detone olmaktan kurtulamayan bir vokalisti var.. Kaçıyorum, sevmiyorum.. Felaket başarısızlar.
katılmıyorum dinlemekten zevk alıyorum istanbula giderken otobüste 3 albümüde bi şarkı bile atlamadan defalarca dinliyorum Müslüm ayıkken gitmiyor ama duman ayıkken bile iyi... Herşarkısında bizleri anlatıyor adamlar Onlarda bizden çünkü
|
|
|
|
|
tegafüle
Üye
D e p r e m
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 29, 2007, 05:20:18 ÖÖ » |
|
tam anlamiyla türk grunge ´i. nirvana duman baska adam tanimam üstlrine.ikis de ayni kefe.ama duman bizden.onun sözleri daha bi islio icime,hem kendi anadilim,hemde cok iyi söz yaziolar..nirvana nin sözleride yunus emre anlatisidir.kaan detone olmasaydi zaten dinlemezdim.bu müzikte grunge olmazdi.davulculari bile cözmüs olayi.sen nerdesin?para.yapma takma ya bukadar.duman sarkilari para icin yapmaz.
|
|
|
|
|
|
overdose
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 29, 2007, 10:47:16 ÖÖ » |
|
tam anlamiyla türk grunge ´i. nirvana duman baska adam tanimam üstlrine.ikis de ayni kefe.ama duman bizden.onun sözleri daha bi islio icime,hem kendi anadilim,hemde cok iyi söz yaziolar..nirvana nin sözleride yunus emre anlatisidir.kaan detone olmasaydi zaten dinlemezdim.bu müzikte grunge olmazdi.davulculari bile cözmüs olayi.sen nerdesin?para.yapma takma ya bukadar.duman sarkilari para icin yapmaz.
grunge mı??? duman mı?? Eğer sen pearl jam, nirvana, alice in chains, stone temple pilots, soundgarden gibi grunge gruplarıyla arabesk-rock tarzı karışık, garip bir alternatif müzik yapan dumanı bir tutuyorsan şaşırıyorum o zaman, kusura bakma.
|
|
|
|
|
koyu şeffaf
Üye
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 29, 2007, 12:46:08 ÖS » |
|
duman detone olabilir evet ama kesinlikle para için yapmıyolar şarkılarını, müziklerini. zaten para için yapılan müzikler(!) ortada.tek hataları belki de daha önce sezen aksu'nun söledii her şeyi yak parçasını sölemeleri albümlerine koymalarıydı, sadece o parçayı dinleyenler ben duman dinlerim, severim dediler, konserlere geldiler diye duman a piyasa dediler. ama onlar asla piyasalık iş yapmadılar. para konusundaysa duman kaç senedir bu işin içinde ama çokğu 1-2 yıllık gruplardan daha az para aldıklarını biliyorum. yeni yetme bi işe yaramayanlar duman dan 5-6 milyar hatta bazen daha fazla sahne parası alıyorlar. her zaman zevkle dinlerim, ilk albümden son albüme.
|
|
|
|
|
dogy
lamontelitoise
Üye
Düşleri k.v.-la Mal-ı...
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 29, 2007, 06:56:05 ÖS » |
|
adamın tarzını ciddiye almadan bi yorum yapın , göreceksiniz. bakın jim handrix , kurt , jim morrison hatta jim mrrison'un yani the doors'un efsane şarkısı the crystal ship dönemin en detone en berbat söylenen şarkısı ilan ediyorllardı nerdeyse . mesele şurda ne söylediğin değil özgünlüğün önemlidir... dumanda bana göre enstürümantal nitelikleri , özgünlüğün altına indirmiş grup diyebilirim...
|
|
|
|
|
koyu şeffaf
Üye
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 30, 2007, 10:48:02 ÖÖ » |
|
özgünlüğün altına mı indirmiş !? onlar kadar özgün olan saysan türkiye de bir elin parmaklarını geçmez grup sayısı. neyse ya zaten çıktıklarından beri birilerine karşı hep savundum dumanı ama artık bu kadar. onları anlayan anlamış zaten, seven de sevmeye devam eder..
|
|
|
|
|
dogy
lamontelitoise
Üye
Düşleri k.v.-la Mal-ı...
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 30, 2007, 03:03:06 ÖS » |
|
bi daha oku istersen yazdığımı 
|
|
|
|
|
tegafüle
Üye
D e p r e m
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 01, 2007, 06:25:23 ÖÖ » |
|
grunge mı??? duman mı?? Eğer sen pearl jam, nirvana, alice in chains, stone temple pilots, soundgarden gibi grunge gruplarıyla arabesk-rock tarzı karışık, garip bir alternatif müzik yapan dumanı bir tutuyorsan şaşırıyorum o zaman, kusura bakma.
sana göre arabesk rocktir.bi kaliplardan kurtulamadik ya.ben daha üstün tutuom.kendileride diodu grunge diye.bu adam zamaninda nirvanayla ayni barda caldi seattle da.bu grunge denen müzikide tr de türkcesiyle yapti.icinden geldigi gibi özüyle dogasiyla
|
|
|
|
|
punk
Üye
varmı bişeyler?
|
 |
« Yanıtla #30 : Mayıs 01, 2007, 11:38:38 ÖÖ » |
|
bı gun bu adamlar beyaz sova cıktı ızlıyorum beyaz bunların agzından laf almak ıcın urasıyor ama adamlar dot gıbı olmuslar bakıolar ole saf saf beyaz konu acmak ıcın kendını yıyor sonra sole bı soru sordu grubunuzun ısmı duman nereden geldı dıe bı gulmeye basladılar beyaz hemen soruyu degıstırdı 
|
|
|
|
|
Zehir
Yazar.
Zehir acı söyler.
|
 |
« Yanıtla #31 : Mayıs 11, 2007, 12:24:17 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
mae
|
 |
« Yanıtla #32 : Haziran 01, 2007, 11:54:19 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
guneycadisi
Üye
Steal*HerbalDro haberin yok ÖLÜYORUM
|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 26, 2007, 12:08:48 ÖS » |
|
adamlar 10 numara ....konserleri muhteşem oluyo kaaan sahnede dinleyenler yerde mükkemel kopuyooo....adamlar bu işi biliyo yavsss
|
|
|
|
|
koyu şeffaf
Üye
|
 |
« Yanıtla #34 : Ağustos 26, 2007, 07:37:34 ÖS » |
|
ya ben beyaz show daki hallerini merak ediyorum. internette çok aradım bulamadım 
|
|
|
|
|
koyu şeffaf
Üye
|
 |
« Yanıtla #35 : Ağustos 27, 2007, 07:22:15 ÖS » |
|
Rock adı altında gereksiz işler yapan elemanlar dinleyici kitlesi %90 polüler olacak daha başka 1 şeye anında tepki vermeye hazır insanlar. Sağlam 1 dinleyici kitlesi elbet vardır ama geçmez 3ü 5şi
neymiş yaptıları o gereksiz işler?? çok merak ettim doğrusu, neyini gördün ki??
|
|
|
|
|
Yokmubisiler
155-255
bir gün gitsen bile hatıran yeter
|
 |
« Yanıtla #36 : Ağustos 28, 2007, 07:54:52 ÖS » |
|
vardır secom herhangi bir sanal sohbet ortamında mutlaka çamur at izi kalsın diyen biri, birilerine sataşmak için yer aryan bundan prim yapmaya çalışan biri mutlaka vardır olacaktır ne yazık ki ortamdaki sohbetin seviyesini düşüreceklerdir bu sataşmak için sataşanlar mahal vermemek lazm sadece
|
|
|
|
|
|
Duman
|
 |
« Yanıtla #37 : Ağustos 30, 2007, 01:33:07 ÖS » |
|
türkiye de içten, kasmadan, bir yerleri kalkmadan, olduğu gibi olmayı başarabilen müzisyenlerden oluşan, müziklerini ise farklı olduğu için herkes tarafından sevilmesini beklemediğim, mesela kaan tangöze nin nidaları benim için şarkıların olmazsa olmazı iken, bazıları için anırma olarak nitelendirilebilen, müzigi bıraktıkları gün halimin tam anlamıyla duman olacağını bildigim ve 6 yıllık bu süreç içinde hayatımın bir parçası olan....
|
|
|
|
|
koyu şeffaf
Üye
|
 |
« Yanıtla #38 : Ağustos 30, 2007, 01:38:15 ÖS » |
|
evet duman haklısın. aslında herkesten kaan ın yorumunu beğenmesini beklediğim için suç ben de. fakat yaptıkları işin hakkını verdikleri konusunda da laf söyletmem.
|
|
|
|
|
|
Duman
|
 |
« Yanıtla #39 : Ağustos 30, 2007, 01:53:48 ÖS » |
|
-umarım bozulmazlar- diye bitiriyorum. nasıl bir şeydir bütün sevdiğimiz sahiplendiğimiz şeyler değişiyor..
|
|
|
|
|
|